zaterdag 22 april 2017

Op weg naar Charlotte,


Vrijdag 21 April.

Vandaag met heel veel hoop op weg naar Charlotte, moeten een groot deel van de Blue Ridge Parkway laten schieten. Wij willen proberen om vandaag bij de garage te komen en misschien de boel te kunnen laten fixen.


De bus op de foto is gelijk aan de onze, ook 3 liter diesel motor. Deze verkopen zij nieuw, dus hopen dat zij de juiste software hebben om de onze uit te kunnen lezen.  👍😏
Ook bij de firma Keffer hadden wij meer pech als geluk, geen oplossing van de werkplaats.
Wel veel bewonderende blikken op en in de camper gegooid en complimenten voor de campervan.

Dus door gestuurd naar de dealer Stateline verderop in de stad.

De receptionist bekeek de camper met open mond en zei, dat hij nog nooit een Fiat campervan had gezien, of hij ook binnen mocht kijken, geen probleem zeiden wij, na wat wazig rond kijken in de camper, zei tegen ons dat hij ook nog nooit een Fiat met three ( 3 ) pendalen had gezien. Dit was bij Keffer ook al opgevallen.  Ik zei dat het in Europa een normale verschijning in de auto's is.
Helaas de hele dag zoet geweest, maar lampje brandt nog steeds.
Bij de Stateline garage de grootste Fiat dealer in de omgeving zijn ze de hele middag bezig geweest om ons te helpen, tot vertwijfeling toe hebben ze alles wat maar mogelijk is uitgeprobeerd. Mat de supervisor kwam kort voor 5 uur met de sleutels naar ons toe, en legde de volgende optie aan ons uit.
Gewoon verder gaan met onze reis en wij houden telefonisch contact, hij had immers een lijntje naar Wendy van de Fiat main branche open staan. Ook had hij nog verschillende andere bedrijven benaderd, hij was zelfs met een dealer op een Caribisch eiland doorverbonden echter zonder resultaat.
Op een gegeven moment had een medewerker nog contact met Fiat Italië , was voor de Amerikaan te lastig om goed te communiceren.
In hun bedrijf werkt een Italiaan Dario, deze doet meestal alle Fiat dingen, was echter vandaag op cursus, maar maandag was Super-Dariozoals zij hem noemen weer op de zaak, en misschien kan hij met de maffia baas onder de motorkap communiceren.
Wij zijn op pad gegaan om een camping in de buurt te vinden, maar het is ondertussen weekend, dus veelal volgeboekt, uiteindelijk een KOA camping gevonden.
Nu eerst een koud biertje en de boel even rustig relativeren, en alle hoop op Super-Dario zetten.

Wordt vast nog vervolgd.