dinsdag 26 september 2017

24 september Cuddebackville en 25 september naar French Creek.


Zaterdag 23 september.

Vandaag heerlijk de voetjes in de lucht gehad, en S'avonds naar de Russische uitvoeringen geweest.
Het is een festijn op verschillende plaatsen op de camping, hier wat muziek voor de ouderen en  verderop een wat jonger publiek met ook wat Engelstalige hits. Veel tentjes en eet gelegenheden waren er opgesteld. En jongens wat een troep er her en der op de tafels stond, maar met zo'n groot gezelschap kan dit ook niet anders.






Het was net als bij de scout's iedereen rond het kampvuur, en de band wisselde regelmatig van bezetting.

Dan weer een andere zanger, vervolgens een nieuwe drummer, maar steeds weer terug naar het Russische repertoire.




De ouderen zaten rustig naar het verhaal van Boris te luisteren, we konden niet opmaken of het nou om Peter en de Wolf ging.

Maar een verhaaltje voor het slapen was het niet.









In het bos was een laser machine opgesteld, deze gaf een werkelijk schitterend effect op de bomen en hun nog aanwezige bladeren. Wilma wil nu een grote boom in de tuin en ook zo'n machine erbij. Werkelijk schitterend gedaan.

Zondag 24 september,

Vandaag nog het tweede deel van de New York dag op  de blog gezet, en alles easy aan gedaan, vanmiddag vertrokken richting Clifton.




Aangezien we pas in de middag zijn vertrokken, hebben we het rustig aan gedaan en zijn op het Swartswood state park uitgekomen. We waren geheel door ons Firewood voorraad gekomen.

Dus, jammer geen potje vuur in de pit vanavond.

Heerlijke douche gehad, het was vandaag weer ruim 35 graden, dus sticky back en swetty body.
Morgen op afspraak bij Elena  van de RCL Agensi in Clifton.


25 ( Jarigdag ) september.

Ondanks dat ik nu ook double six ben valt het best mee, de rug heeft heerlijk rust gehad, en de voet stress van NY is ook al weer verleden tijd.

Het absurde van deze staat is, je vertrekt uit het zwartewoud, komt vervolgens in Hamburg, gaat dan verder door Dover, dan naar Sparta en komt vervolgens in Stockholm. Binnen 50 kilometer kruis je heel Europa door.

Na een hectische tocht door het verkeer, Clifton is immers een voorstad van New York dus met het bij behorende verkeer. Wij moeten weer Héél erg wennen, wat een boel auto's kunnen hier op een weg rijden.
Maar uiteindelijk nog voor de middag bij Elena gearriveerd,  een aangename kennismaking, vooral na de laatste e-mails. En verder een voorspoedig gesprek, waarbij we alle hindernissen uit de weg geruimd hebben. Na Elena nogmaals bedankt te hebben voor dit mooie verjaardag cadeau.

Na twee en een half uur stapten we vanuit het koele kantoor de zwoele warmte van de stad in.
YES !! ( high five met Wilma.) WE HEBBEN ALLE NOODZAKELIJKE DOCUMENTEN !!!!

En ook de uitvoer procedure is opgang, we mogen de camper op dinsdag 10 oktober inleveren bij de heven. En dit betekend dat we op tijd naar ons vliegtuig en IJsland kunnen vertrekken. Dus Airco in de cabine op vol vermogen aan en op weg naar het westen om hier de laatste weken nog in de natuur te relaxen.

Op weg in de states kom je nogal wat vreemde voertuigen tegen, maar deze spade wel de kroon.





Deze extra vagante auto was het doom scenario wat we in ons hoofd hadden toen we vanmorgen naar Elena vertrokken.

Uiteindelijk was het een mooie droom die uitkwam.

Na een prachtige tocht door de heuvels op weg naar de camping French Creek na Pottstown om hier te overnachten.

Onderweg in een Pub/restaurant voor mijn verjaardag een heerlijke lokale burger op het bord laten leggen. Een Stella Artois erbij en nacho's vooraf. Buikje rond weer naar buiten, en verder langs de Delaware rivier naar de camping. Onderweg weer een partijtje Firewood in geladen en de avond in gepaste stemming bij het kampvuur afgesloten.

Morgen gaan we richting Harrisburg, hier is nog een groot nationaal forrest en vandaar uit staat Gettysburg ( Nationaal Militair park ) op de route.

Helaas door alle commotie wat weinig beelden, maar de juiste papieren waren deze dag ( met mijn jaardag ) het aller belangrijkste.

Grtjs en tot snel, wij tellen nu ook AF.