dinsdag 25 april 2017

Rust weekend in Charlotte.


Zaterdag 22 April.


Hadden vrijdag onderweg nog wat extra verlichting in het dashbord aangedaan, maar na uitzetten en opnieuw starten hielden deze op met branden. PFFF kreet van opluchting. Heb deze foto onder het rijden gemaakt en liet hem later aan Mat de mechanic zien, hij krabde zich achter de oren en begreep hier niets van, gelukkig maar dat ze uit waren. ( bleek na instructieboekje te hebben geraadpleegd om de start blokkering te gaan, had tujdelijk geen communicatie met de sleutel ???? ).

Na de adviezen van zwager Peter nogmaals alle mogelijke stekkers en voedingen van het
motormanagement losgehaald en een poosje eraf gelaten. Blijft het lampje hard Leers en brandt nog
steeds.

Staan momenteel op de KOA camping tussen de Amerikaanse vakantie ideeën, beginnen ons er langzaam tussen op ons gemak te voelen.  N0t only size mathers !


De camper lijkt kleiner dan hij werkelijk is ! 

gaan dit weekend maar wat op verkenning in de omgeving, en hopen toch wat te kunnen relaxen.

Vandaag maandag 24 April, de hele dag gesleuteld in de garage.  Op dit moment lijkt er geen probleem met de EGR klep en de turbo te zijn. De extra lampjes in het dashbord hebben te maken met een probleem in de boord computer, als wij met licht aan moeten rijden, kan dit alleen met parkeerlicht, gewoon licht geeft direct een gerammel in de computer en alle elektrische componenten vallen koertstondig uit. Ook ruitenwisser op hoge snelheid geeft het zelfde problemen, extra lampjes gaan gelijk branden, maar gaan na het starten weer uit en we kunnen op halve kracht rijden. Als het maar licht en droog is.
Vanaf zondag staan wij op de camping van de garage ( binnenplaats tussen de geparkeerde auto's.



Vandaag dinsdag 25 April.

Mat doet zijn uiterste best om iets of iemand van Fiat te pakken te krijgen om iets te kunnen regelen, zal nog wel een groot probleem worden. Een nieuwe computer moet ook nog geprogrammeerd worden.en hopelijk werkt dan alles weer.

Wij houden de moed erin en duimen voor een goede afloop.